mandag 13. juli 2009

Warnemunde

Fra København gikk vi østover til Tyskland hvor Warnemunde var dagens stopp, og derfra ble det tog til Rockstock. Der gikk vi en del rundt og orienterte oss i byen. Været var på vår side så vi tok beina fatt for det meste, men tok også trikken noen holdeplasser for å spare tid og bein.

Kart er en god ting, særlig på ukjente plasser. Så her har vi ivrige kartlesere som orienterer seg litt.

En liten lokal pub fant vi jo (selvfølgelig) og inntok dagens første tyske øl. Deilig :)

Postkasse til dagens postkort til hjemlandet fant vi på vei tilbake til togstasjonen for å ta toget tilbake til Warnemunde til Azamara.

Vel tilbake på båten rakk vi akkurat dagens lunsjbuffet! Her var det et alldeles henrivende utvalg av både kaldt og varmt og det var bare å forsyne seg!
Kelnerne var raskt på pletten for å høre om vi ville ha drikke til maten, og det ville vi jo. Jeg holdt meg til skipets Chardonnay Hess, som jeg syns var alldeles nydelig til det meste. De andre veklsa litt på så der vanka det litt rødt innimellom.

Etter en liten nap møttes vi i pool-bar hos Nathan og vi jentene var ikke snauere enn at vi bestilte oss en Strawberry daiquery...jummi!!

På kvelden ved avreise fra Warnemunde ble vi virkelig gjort stas på med 2 losbåter som ”dansa” litt for oss. I tillegg til oss lå det 2 cruiseskip til her, det var nok et sjeldent syn for lokalbefolkningen. Det ble også annonsert et fyrverkeri her, men vi måtte dessverre gå før det starta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar