fredag 24. juli 2009

København og så hjem!

Start og stopp på dette cruiset var København. Vi kom hit på morgenen og tusla vel i land ved 9-tiden. Flyet skulle ikke gå før på ettermiddagen så vi hadde gooood tid!

Da var det på tide å si hade og farvel til Azamara og til den besetningen vi møtte.

Vel ute så var det å se etter en taxi...en STOOR taxi. Som kunne frakte 4 personer pluss 6 stk sendekolli og diverse håndbagasje til flyplassen. Der sto det en og venta på bare oss...hehe...det ble akkurat plass!

På flyplassen var det å få sendt den store bagasjen, gjennom sikkerthetssjekken og finne oss et sted med god mat og drikke og gjerne litt nett-tilgang så vi fikk kontakt med omverdenen igjen! Vi fant et ypperlig sted som hadde alt dette så da var vi igang med chatting og surfing og farming igjen. Litt herlig da!

Alt i alt har dette vært en utrulig flott ferietur med flott båt, kjempebramat, super service - men det viktigste syns jeg var alle de flotte stedene vi oppsøkte og en haug med inntrykk som nå etter turen blir absorbert gjennom alle bildene vi fikk med hjem!

2 kommentarer:

  1. Kjempefin gjennomgang av en fin ferietur, fikk nesten lyst på cruise jeg også :-)

    Men kan du fortelle meg hvordan du får satt rett dato på innleggene dine, hvis det er sånn at du har skrevet dem i ettertid?

    SvarSlett
  2. LITT seint svar kanskje Greta...ups...
    Men - du kan sette dato ved å velge Alternativer for innlegg (under til venstre for skrivefeltet.) Veldig nyttig!!

    SvarSlett