fredag 26. mars 2010

Florida 2010 Dag 5


Etter å ha skjønt hva som vanligvis serveres som frokost på hotellene her (søte kaker), så bestemte vi oss for å lokalisere nærmeste Denny’s, hvor man kunne få seg en skikkelig frokost. Den nærmeste lå et kvarters kjøring unna, men det var det virkelig verdt. Da ble det egg og bacon med toast og hashed potatoes – jummi!
Etter frokost var det en tur til Space Center det som sto på programmet. Men etter å ha søkt litt på nettet og konferert litt med gubben bestemte vi oss for noe helt annet.

På vei til frokosten kjørte vi forbi noe som fristet for en tur innom – nemlig et område som ble kaldt Medieval Times!
Der var det en del bygninger og inventar fra middelalderen – det hele virka veldig europeisk. Middelalderhistorien her i landet er det vel europeerne som har brakt med seg for det meste. Vi spurte en kar som gikk rundt (og som så ut som han var fra middelalderen selv) – som kunne fortelle at alt inventaret var fra Spania. Ikke bare etterlignet og laget i USA, men det var virkelig importert fra Spania. Artig å se!
Etter dette bar det av sted til Gatorland, noe vi var anbefalt av flere.

En bra anbefaling vil jeg si! Her var det alligatorer i alle størrelser, slanger, papegøyer og andre fugler – og vegetasjon som er typisk Florida. De hadde bygd opp et sumpområde hvor det gikk en gangvei gjennom – følte meg skikkelig på jungeltur! Vi fikk også med oss en showprega mating av alligatorene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar