fredag 1. januar 2010

Tur til Vrådal Dag 1


Det første vi gjorde i 2010 var å ta en tur til fjells. Vi har noen venner som har hytte i Vrådal, ikke langt unna alpinanlegget – som lurte på om vi ville være med en tur. Men hva hjelper det med snø og skianlegg – ingen av oss er noen typiske skigåere, vi har nå i hvert fall kvitta oss med skiutstyret for flere år siden. ”Hvilket fjell er dere på” fikk jeg spørsmål om…tja si det…i hvertfall ser vi rett ned på Vråvatn.
Turen oppover starta på fredagen (1. nyttårsdag) hvor vi møtte hytteeierne underveis, pakka om biler og dro sammen videre oppover. En ting er sikkert – vi har en vakker natur og særlig når trær og annen vegetasjon er helt snøkledd! Så lenge snøen holder seg unna veier og stier jeg ferdes på er det veldig flott med snø…det skal sies!
Da vi ankom hytta, i hvert fall der vi parkerte – måtte vi lage vår egen sti i snøen. Ingen snøspor mot hytta og dermed heller ingen ubudne gjester. Dvs - noen spor så vi jo, antagelig fra rådyr. Vi kom inn i en nyoppussa hytte (nesten ferdig) noe som tvang seg fram i sommer da de opplevde taklekkasje fordi pipa hadde falt ned fra taket i våres. Her er det nok nedlagt utrulig mange timers jobb! Det var ikke så ille kaldt da vi kom fram, faktisk hele 16 varme inne mot 8 kalde ute. De har muligheten til å ringe opp hytta på forhånd for å sette på strømmen. Da blir det lunk i hytta og kaldt i kjøleskapet – smart opplegg!
Så etter at gutta boys kom hjem fra en kjøretur de måtte ta, kom de hjem til godt oppvarma hytte og god kyllingmiddag.
Så da senket roen seg i hyttestua….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar