lørdag 2. januar 2010

Tur til Vrådal Dag 2

Etter en god natt søvn (pussig nok – for en som strever litt med det til vanlig) sto jeg opp til ferdigkokt kaffe og nyheter på web. (jada – her er vi på det mobile nettet). Gubben var som vanlig først oppe og hadde satt på kaffetrakteren. En nedtur i går kveld var at TV’en ikke ville ta inn de mest kjente kanalene via parabolen, det kom kun opp finske og bulgarske osv. Og det er jo ikke like interressant. Dvs – frua i hytta er bulgarsk så vi andre syns jo hun kunne sitte og oversette…hehe. Etter en herlig frokost og litt vedfyring her så stakk gutta på jakt etter vann, hytta har strøm men ikke innlagt vann…sånn at vi skjønner at vi ikke er hjemme…hehe LITT hyttefølelse må vi jo ha ;)

Mens gubbene var på vannjakt kom TVkanalene på plass – det ble blide hjemkomne vannhentere gitt! Så da ble helgas sport redda og. Godt jeg tok med litt reggejobb jeg kan ta innimellom ;)

Etter en herlig middag benka vi oss ned foran TV'en og fikk med oss ”Hege og Øyvind sammen igjen”, konsert med Lillebjørn pluss ”Korslaget”. En titt på gradestokken ute viste 14 kalde grader – men her er god fyr på peisen så det går helt fint!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar